Image

Dagkamp

Week 1: 19 t/m 23 juli 2021

Week 2: 26 t/m 30 juli 2021

"Elke dag naar kamp; het Dagkamp!"

Tijdens het Dagkamp word je ’s morgens tussen 8 en 9 uur met de bus opgehaald. De bus vertrekt vanaf een bushalte in Dordrecht, zo dicht mogelijk bij jouw huis. De bus brengt je naar ons kampterrein aan de Schenkeldijk in Dordrecht.

Het Dagkamp is voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar oud. Samen met andere kinderen van jouw leeftijd zit je in een groepje met een eigen kampleiding. Natuurlijk bedenken we een leuk programma voor deze week, met elke ochtend en middag weer een andere activiteit. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld Levend Kwartet, Levend Stratego, waterspellen of een speurtocht. Tussen de activiteiten door kan je vrij spelen met alle materialen op het veld of lekker knutselen in de tent. Bij slecht weer hebben we een programma voor in de tenten of onder de partytent. Er is dus altijd wat te doen!

Voor de lunch neem je zelf wat te eten mee. Dit eet je gezellig samen met de kinderen in je groepje op. Gedurende de rest van de dag verzorgen wij wat te drinken en wat lekkers.

Om 15.15 uur vertrekt de bus weer vanaf het kamp en brengt je naar de bushalte waar je ’s ochtends bent opgestapt.

Thema
Het thema van dit jaar staat in het teken van de Middeleeuwen en magie. Denk hierbij aan tovenaars, ridders, prinsen en prinsessen. Met onze activiteiten nemen we jullie mee terug naar deze magische tijd.

Prijzen per week

Bij betalen voor 16 juni:
  • € 30,- per kind
  • € 27,50 voor tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin.
Bij betalen op of na 16 juni:
  • € 35,- per kind
  • € 32,50 voor tweede en volgende kind uit hetzelfde gezin.
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons