Image

Weekkamp

28 juli t/m 2 augustus 2024

Ga jij deze zomer met ons mee op kamp?


Op zondag 28 juli vertrekken we naar het kampterrein (locatie nog niet bekend). Bij binnenkomst wordt je bij leeftijdsgenoten ingedeeld in een groep. Je hebt gedurende de week een vaste groepsleiding.

We starten elke ochtend met de bekende VKF dansjes. Gedurende de dag spelen we spellen als Levend Stratego of lopen we een speurtocht. Maar hebben we natuurlijk ook tijd om te knutselen in de tent of buiten op het veld te voetballen. Daarnaast maken we altijd tijd om liedjes mee te zingen en te dansen & zorgen wij voor een luchtkussen om samen met je nieuwe vrienden op te springen! Als het regent zorgen we overdekt voor leuke spellen en activiteiten. En als het weer juist mee zit dan zijn wij erg fan van een waterspellenmiddag waarbij het traditie is dat de leiding meedoet! Na het gezamenlijke avondeten spelen we nog een avondspel zoals een spooktocht of dropping.

‘s Avonds slaap je samen met je groepje op luchtbedden in het kampgebouw. Aan het eind van de week zorgen wij op donderdagavond voor een leuke afsluiting, waarna we ons op de vrijdag na het ontbijt klaar gaan maken voor vertrek terug naar huis.

Vertrek

Op zondag 28 juli verwachten wij uw zoon en/of dochter om 15:00 uur bij het verzamelpunt aan de Schenkeldijk Beneden 16 te Dordrecht, bij de parkeerplaats van NextVolley. Hij/zij dient zich te melden bij de hoofdleiding Sanne van Leeuwen, die voor verdere instructies zal zorgen. De bagage (voorzien van naam) kan dan worden afgegeven. In de bus is eten en drinken niet toegestaan. Om 15:15 uur vertrekt de bus vanaf de Schenkeldijk om de deelnemers en de leiding naar het kampterrein in Oosterhout te brengen. Wilt u ervoor zorgen dat uw zoon en/of dochter op tijd is!

Bijzonderheden

Indien er bijzonderheden over uw zoon en/of dochter te melden zijn, zoals bijvoorbeeld: medicijngebruik, dieet, niet mogen zwemmen, bedplassen etc. dient u dit voor het vertrek van de bus te melden bij de hoofdleiding. Indien mogelijk graag al van te voren via een mail naar weekkamp@vakantiekinderfeesten.nl. Tijdens het kamp zullen wij met deze bijzonderheden
rekening houden. Kinderen waarvan niet door is gegeven dat ze bepaalde voedingsstoffen niet mogen hebben, krijgen geen vervangende voeding.

Terugreis

De bus zal op vrijdag 2 augustus om 14:00 uur vertrekken vanaf het kamp. Uw kind heeft dan al gegeten. Wilt u erop letten dat uw kind zich afmeldt bij de hoofdleiding bij terugkomst en al zijn/haar bagage mee naar huis neemt.

Bezoek kampterrein

Helaas is het voor ouders/verzorgers, overige familieleden en/of kennissen, niet mogelijk de kinderen tijdens het kamp te bezoeken (uitgezonderd noodgevallen).
Ons telefoonnummer daar is 0634292120. Op dit nummer kunt u ook voor het kamp, wanneer u nog vragen heeft, contact opnemen met de hoofdleiding, Sanne van Leeuwen. Dit kan ook via de mail, weekkamp@vakantiekinderfeesten.nl.

Houdt u ook onze Facebookpagina in de gaten! Hierop zullen we geregeld een berichtje over het kamp plaatsen.

Prijzen

Kamp incl. busvervoer:
  • € 99,- per kind
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png