Image

Verhuur

Tijdens de zomervakantie (9 juli t/m 21 augustus) kunnen er i.v.m. de organisatie van onze eigen activiteiten geen materialen worden gehuurd.
De stichting VakantieKinderFeesten verhuurt diverse materialen aan stichtingen, verenigingen, particulieren en instellingen. Met name voor non-profit-organisaties (scholen, stichtingen en verenigingen) binnen Dordrecht zijn er aantrekkelijke tarieven.

De stichting VakantieKinderFeesten verhuurt in principe al het materiaal dat zij in haar bezit heeft. Zo zijn er 10 luchtkussens in verschillende formaten in de verhuur, waaronder een met ballenbad en een stormbaan. Daarnaast worden er allerlei sport-, spel- en kampmaterialen verhuurd.

Onderaan de pagina staat de verhuurlijst; deze prijzen zijn voor non-profitorganisaties. Wij geven geen BTW-bonnen uit. Hier vindt u ook de aanvraagformulieren voor luchtkussens en overig materiaal en de bijbehorende verhuurvoorwaarden als pdf-bestand. U kunt voor meer informatie een email sturen naar verhuur@vakantiekinderfeesten.nl of even bellen: 06 14 58 03 88.

Onze magazijnmeesters zijn ook vrijwilligers van het VKF. Daarom hebben we enkele afspraken rondom de verhuur gemaakt. Deze afspraken zijn opgenomen in de huurvoorwaarden die samen met het aanvraagformulier worden toegezonden.

In het kort staan hier de belangrijkste afspraken. Na het insturen van het aanvraagformulier, ontvangt u een schriftelijke bevestiging met factuur. U dient het huurbedrag en de borg vooruit te voldoen op onze bankrekening. Bij het in de juiste staat en op de juiste manier retourneren van de materialen, krijgt u de borg na gebruik weer op uw rekening teruggestort.

U dient een week van tevoren zelf contact op te nemen met de magazijnmeester om een afspraak te maken voor het ophalen van het materiaal. Het telefoonnummer vindt u in de bevestiging. U dient op de afgesproken tijd te verschijnen.
Het minimum huurbedrag is € 50,-.
U dient zelf ervoor te zorgen dat u een aanhanger of auto heeft die groot genoeg is voor een luchtkussen (opgevouwen ongeveer 2×1,2×1,2 meter).
Ook dient u zelf met genoeg mensen te zijn om het kussen op te tillen. Wij wijzen u erop dat een klein luchtkussen ongeveer 180 kg weegt en een groot kussen of de stormbaan rond de 300 kg.
VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png