Image

Vrijwilligers

Leuk dat je misschien mee wilt helpen als vrijwilliger bij onze activiteiten! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om activiteiten voor kinderen te organiseren. Wij hopen op enthousiaste vrijwilligers, die er samen voor willen zorgen dat de kinderen een leuke tijd hebben. We vinden het ook fijn als je met de voorbereidingen wilt helpen. Voor een week begeleiden van activiteiten, krijg je een onkostenvergoeding van €35,00.

Hieronder vind je per activiteit wat er van je verwacht wordt. Wil je meer info dan kan je altijd bellen of een mailtje sturen. Het emailadres is info@vakantiekinderfeesten.nl.

Wil jij je direct aanmelden als vrijwilliger? Vul dan het aanmeldformulier in via onderstaande button.

DAGKAMP
Dagkamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. Maar een paar maanden van te voren, beginnen de voorbereidingen al. In enkele bijeenkomsten met de leiding worden de activiteiten bedacht en voorbereid. De zondag voor het kamp, zetten we samen alles klaar. De tenten moeten worden opgebouwd en de banken, tafels en spelmaterialen worden klaargezet.

Tijdens het Dagkamp word je 's morgens tussen 8 en 9 met de bus opgehaald. De bus brengt je naar het kampterrein. Hier krijg je een groepje kinderen toegewezen, dat je begeleidt tijdens de verschillende spelletjes. Ook eet je samen met de kinderen en let je op tijdens het vrij spelen. Samen met een ander groepje en hun leiding deel je een tent. Voor de leiding staat er altijd koffie en thee klaar, ander eten en drinken moet je zelf meenemen.
Kinderen mogen mee op Dagkamp vanaf 5 jaar. Om leiding te zijn op Dagkamp moet je minstens 16 jaar oud zijn.

RATJE DOE
Dit is een activiteit die in de laatste 2 weken van de zomervakantie wordt gehouden in sporthal Reeland in Dordrecht. Van te voren maken we samen de sporthal klaar voor gebruik.

Er wordt van je verwacht, dat je gedurende een week diverse creatieve en sportieve activiteiten begeleidt. Je zult elke dag een andere activiteit toegewezen krijgen en elke dag een andere collega. Door de week heen worden er ook verschillende speciale activiteiten gedaan als bijvoorbeeld bloemschikken, bakken en noem maar op. Dagelijks zullen grote aantallen kinderen tussen de 5 en 12 jaar deelnemen.

Voor de leiding staat er altijd koffie en thee klaar, ander eten en drinken moet je zelf meenemen. Ook kan je in het snoepwinkeltje wat lekkers en ander drinken kopen.

De minimumleeftijd als leiding is 16 jaar. Je dag begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

PROMOTIEACTIVITEITEN
Door het jaar heen houdt de stichting VKF diverse promotieactiviteiten in de gemeente Dordrecht. Vaak zijn het gezellige locaties waar veel publiek komt dat binnen onze doelgroep past. De activiteiten, waarbij meestal gebruik gemaakt wordt van een luchtkussen en een infostand, vinden doorgaans in het weekend plaats.
Wil je meer weten over onze activiteiten of wil je je aanmelden?
Stuur dan een mailtje naar: info@vakantiekinderfeesten.nl

VakantieKinderFeesten-logo-600x100.png

Volg ons

Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze Nieuwsbrief
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png
Onze website is gesponsord door:
bluepoint_ecommerce_-_webmaster_voor_de_zaak-etienne-martens.png